3. Kooperatifler Fuarı

10 Aralık 2019

Ticaret Bakanlığı Esnaf Sanatkarlar ve Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü tarafından 5-8 Aralık 2019 tarihleri arasında Ankara Ticaret Odası Sergi ve Fuar Salonu Congresium'da düzenlenen 3. Kooperatifler Fuarına Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Meslek Yüksekokulu Yönetim ve Organizasyon Bölümü Kooperatifçilik Programını temsilen Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Özgür Çark ve Öğr. Gör. Sevgi Taşkın Karataş katılmışlardır. Başta Türkiye Milli Kooperatifler Birliği olmak üzere, 30 yakın kooperatif üst ve bölge birliği ile 170'e yakın birim kooperatifin geniş katılımı ile şölen havasında gerçekleşen fuarda, Kooperatifçilik ile ilgili uluslararası, ulusal ve kamusal işbirlikleri ve projeler ile ilgili görüş alışverişlerinde bulunarak Kooperatifçilik eğitimi ile ilgili istişareler gerçekleştirilmiştir.